Razno

Univerzitetni program v Sloveniji 2007/2008


Informacija o pogojih študija in pridobitve štipendije v Republiki Sloveniji v študijskem letu 2007/2008 za potomce slovenskih izseljencev je na razpolago na spletni strani Centra za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja / CMEPIUS.

Na spletni strani Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo si lahko ogledate Razpis za dodiplomske študijske programe na slovenskih univerzah in visokih šolah.

Nov strežnik, nova spletna stran

Dobrodošli na novih spletnih straneh Izseljenskega društva Slovenija v svetu!

Z veseljem vam sporočamo, da smo naše strani preselili na nov strežnik. Ob tem smo posodobili tudi način dodajanja vsebine, imamo novo knjigo gostov, veseli pa smo tudi večje razgibanosti, ki jo lahko vnesemo na našo spletno stran.

Vabimo vas, da nam na naš poštni naslov pošljete vaše predloge, nasvete, mnenje ali kritiko. Seveda lahko to storite to tudi v knjigi gostov, upamo pa, da bodo novosti vplivale na našo boljšo predstavljenost!

Lep pozdrav!
administrator

Image

Redni občni zbor

ImageP o 15. členu društvenega pravilnika vljudno vabimo vse člane Izseljenskega društva Slovenija v svetu na redni občni zbor, ki bo v sredo, 7. februarja ob 19,30 v Zavodu sv. Stanislava.

 

Preberi več