4. svetovno nogometno prvenstvo

Predstavitev reprezentance (SSC) Toronto

“Slovenia Sports Club” (SSC) je bil ustanovljen leta 1961 z namenom povezovati slovenske izseljence in njihove potomce na sportnem podrocju. Prvo mostvo v klubu je bila clanska hokejska ekipa, kmalu  pa ji je sledila nogometna ekipa, kasneje se rokometna ekipa in ekipa v odbojki za moske in zenske. Najbolj aktivna sporta v klubu sta hokej in nogomet.

Preberi več

Otvoritvena tekma

Vabimo Vas na otvoritveno tekmo z moštvom vlade RS 20. julija, ob 18.00, na ŽAK-u (Ljubljana)

Na turnirju bodo sodelovala moštva iz: Avstrije, Kanade, Nemčije, Makedonije, Srbije in Slovenije v Svetu.

 

 

Ekipa SVS se pripravlja

Na 4. nogometno prvenstvo SVS se pripravlja tudi ekipa SVS, ki jo sestavljajo slovenci - povratniki iz izseljenstva. Ekipa je uspešno igrala že dve prijateljski tekmi, 20. marca so premagali ekipo Literati na igrišču v Domžalah (5:0), v soboto, 26. marca pa so proti ekipi NK Dragomer dosegli zmago z 6:3.

Preberi več

Turnirska pravila

Objavljamo pravila, ki bodo veljala na 4.nogometnem prvenstvu slovecev po svetu.

Preberi več

Prijava na 4. svetovno prvenstvo Slovencev v svetu

Spoštovani nogometaši!

Prosimo vas, da nam za sodelovanje na »4. svetovnem prvenstvu Slovencev po svetu« izpolnite obrazca, ki vam ju pošiljamo v prilogi, s katerima vas bomo evidentirali na turnirju v Sloveniji:

1.    obrazec Prijava
2.    obrazec Seznam igralcev s stalnimi številkami

Prosimo vas tudi, da v nekaj vrsticah predstavite svoje moštvo in skupnost, iz katere izhajate, priložite skupinsko fotografijo in skupaj z  izpolnjenima obrazcema nam pošljete na sedež SVS, Štula 23, 1210 Ljubljana oz. na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. najkasneje do 1. JUNIJA 2011.

En športni pozdrav!


Boštjan Kocmur, predsednik